Shoqata e bankave llogo

Njoftim: Ndërrimi i lokacionit

Shoqata e Bankave të Kosovës i njofton të gjithë të interesuarit që sot më datë 27 korrik për shkak të ndërrimit të zyres dhe bartjes tek zyra e re, nuk do të ketë qasje në numrin 038 246 171. Mund të na kontaktoni përmes emailit contact@bankassoc-kos.com ose 049 835 386

Periodiku Bankar #19 Shoqata e Bankave te Kosoves-page-001

Periodiku Bankar #19: Vështrim mbi Sektorin Financiar të Kosovës

Periodiku Bankar është botim mujor i Shoqatës së Bankave të Kosovës duke filluar me publikimin e parë në muajin janar të vitit 2014. Periodiku Bankar përmbanë të dhëna dhe vlerësime të përgjithshme mbi sistemin financiar në Kosovë. Çdo publikim mujor trajton çështje të caktuara të sistemit financiar që për vëmendje kryesore ka sektorin bankar në…

U mbajt tryeza e rrumbullakët me temën “E drejta e transferimit të Qirambajtjes për pronat e privatizuara në Kosovë për 99 vite: Implikimet për bizneset, institucionet financiare dhe klientët e tyre”

Me datën 23 Korrik, 2015, zyra e Bankës Botërore në Kosovë ka organizuar tryezën e rrumbullakët me temën “E drejta e transferimit të Qirambajtjes për pronat e privatizuara në Kosovë për 99 vite: Implikimet për bizneset, institucionet financiare dhe klientët e tyre” Në këtë tryezë u diskutua për të drejten e transferimit …

Petrit Balija_certificate ZIRAAT

Mirëpritet banka ZIRAAT në Shoqatën e Bankave të Kosovës

Të Mërkurën, me 29 Korrik 2015, gjatë takimit të Bordit të Drejtorëve në Shoqatën e Bankave të Kosovës i është dorëzuar certifikata e anëtarësisë anëtarit më të ri ZIRAAT Bank, dega në Kosovë. Kjo është hera e parë që Drejtori Ekzekutiv i bankës ZIRAAT, z. Meriton Sunduri, merr pjesë në mbledhjen e bordit, pas anëtarësimit….

Lajmet e përgjithshme Lajmet e anëtarëve

Njoftim: Ndërrimi i lokacionit

Shoqata e bankave llogo

Shoqata e Bankave të Kosovës i njofton të gjithë të interesuarit që sot më datë 27 korrik për shkak të ndërrimit të zyres dhe bartjes tek zyra e re, nuk do të ketë qasje në numrin 038 246 171. Mund të na kontaktoni përmes emailit contact@bankassoc-kos.com ose 049 835 386

August 27, 2015
më shumë...

Periodiku Bankar #19: Vështrim mbi Sektorin Financiar të Kosovës

Periodiku Bankar #19 Shoqata e Bankave te Kosoves-page-001

Periodiku Bankar është botim mujor i Shoqatës së Bankave të Kosovës duke filluar me publikimin e parë në muajin janar të vitit 2014. Periodiku Bankar përmbanë të dhëna dhe vlerësime të përgjithshme mbi sistemin financiar në Kosovë. Çdo publikim mujor trajton çështje të caktuara të sistemit financiar që për vëmendje kryesore ka sektorin bankar në…

August 19, 2015
më shumë...

U mbajt tryeza e rrumbullakët me temën “E drejta e transferimit të Qirambajtjes për pronat e privatizuara në Kosovë për 99 vite: Implikimet për bizneset, institucionet financiare dhe klientët e tyre”

Me datën 23 Korrik, 2015, zyra e Bankës Botërore në Kosovë ka organizuar tryezën e rrumbullakët me temën “E drejta e transferimit të Qirambajtjes për pronat e privatizuara në Kosovë për 99 vite: Implikimet për bizneset, institucionet financiare dhe klientët e tyre” Në këtë tryezë u diskutua për të drejten e transferimit …

August 11, 2015
më shumë...

Mirëpritet banka ZIRAAT në Shoqatën e Bankave të Kosovës

Petrit Balija_certificate ZIRAAT

Të Mërkurën, me 29 Korrik 2015, gjatë takimit të Bordit të Drejtorëve në Shoqatën e Bankave të Kosovës i është dorëzuar certifikata e anëtarësisë anëtarit më të ri ZIRAAT Bank, dega në Kosovë. Kjo është hera e parë që Drejtori Ekzekutiv i bankës ZIRAAT, z. Meriton Sunduri, merr pjesë në mbledhjen e bordit, pas anëtarësimit….

July 29, 2015
më shumë...

Zona e Anëtarëve

Kursi Valutor

EUR1 €
USD1.36 $
GBP0.83 £
CHF1.23