Shoqata e Bankave të Kosoves viziton Shoqaten e Bankave të Turqisë

Shoqata e Bankave të Kosoves viziton Shoqaten e Bankave të Turqisë

24 maj, 2016 –Me ftesë të Shoqates së Bankave të Turqisë përfaqësues nga bankat e Kosovës po qëndrojnë në Stamboll. Në këtë vizitë do të trajtohen çështje në lidhje me standardet ndërkombëtare të pajtueshmerisë bankare dhe legjislacionit të ndërlidhur. Shoqata e Bankave Turke është një ndër shoqatat me përvojen më të gjatë në …

Shoqata e Bankave te Kosoves_Periodiku Bankar #27-page-001 (1)

Periodiku Bankar #27: Pasqyra e të ardhurave të industrisë bankare

Periodiku Bankar është botim mujor i Shoqatës së Bankave të Kosovës duke filluar me publikimin e parë në muajin janar të vitit 2014. Periodiku Bankar përmbanë të dhëna dhe vlerësime të përgjithshme mbi sistemin financiar në Kosovë. Çdo publikim mujor trajton çështje të caktuara të sistemit financiar që për vëmendje kryesore ka sektorin bankar në…

Shoqata e Bankave te Kosoves_Periodiku Bankar #27-page-001 (1)

Periodiku Bankar #27: Pasqyra e të ardhurave të industrisë bankare

Periodiku Bankar është botim mujor i Shoqatës së Bankave të Kosovës duke filluar me publikimin e parë në muajin janar të vitit 2014. Periodiku Bankar përmbanë të dhëna dhe vlerësime të përgjithshme mbi sistemin financiar në Kosovë. Çdo publikim mujor trajton çështje të caktuara të sistemit financiar që për vëmendje kryesore ka sektorin bankar në…

ProCredit Bank

ProCredit Bank mbështet fushaten Unë jam Made in Kosova

Me qëllim të promovimit të rëndësisë së prodhimeve vendore në zhvillimin e përgjithshëm ekonomik, Banka ‪ProCredit‬ mbështeti fushatën e Klubit të Prodhuesve Vendor ‪#‎unejamMadeInKosova‬. Në mbrëmjen e organizuar për promovimin e iniciativës, ProCredit ndau njërin nga çmimet Ambasador ‪#‎MadeInKosova‬ për anëtarin e filmit ‪#‎Shok‬  

Lajmet e përgjithshme Lajmet e anëtarëve

Shoqata e Bankave të Kosoves viziton Shoqaten e Bankave të Turqisë

Shoqata e Bankave të Kosoves viziton Shoqaten e Bankave të Turqisë

24 maj, 2016 –Me ftesë të Shoqates së Bankave të Turqisë përfaqësues nga bankat e Kosovës po qëndrojnë në Stamboll. Në këtë vizitë do të trajtohen çështje në lidhje me standardet ndërkombëtare të pajtueshmerisë bankare dhe legjislacionit të ndërlidhur. Shoqata e Bankave Turke është një ndër shoqatat me përvojen më të gjatë në …

May 24, 2016
më shumë...

Periodiku Bankar #27: Pasqyra e të ardhurave të industrisë bankare

Shoqata e Bankave te Kosoves_Periodiku Bankar #27-page-001 (1)

Periodiku Bankar është botim mujor i Shoqatës së Bankave të Kosovës duke filluar me publikimin e parë në muajin janar të vitit 2014. Periodiku Bankar përmbanë të dhëna dhe vlerësime të përgjithshme mbi sistemin financiar në Kosovë. Çdo publikim mujor trajton çështje të caktuara të sistemit financiar që për vëmendje kryesore ka sektorin bankar në…

May 19, 2016
më shumë...

ProCredit Bank mbështet fushaten Unë jam Made in Kosova

ProCredit Bank

Me qëllim të promovimit të rëndësisë së prodhimeve vendore në zhvillimin e përgjithshëm ekonomik, Banka ‪ProCredit‬ mbështeti fushatën e Klubit të Prodhuesve Vendor ‪#‎unejamMadeInKosova‬. Në mbrëmjen e organizuar për promovimin e iniciativës, ProCredit ndau njërin nga çmimet Ambasador ‪#‎MadeInKosova‬ për anëtarin e filmit ‪#‎Shok‬  

May 18, 2016
më shumë...

TEB dhe Vala sjellin ofertë të re në treg

lajmet nga anëtarët

Për çdo mbushje të Vala Top-up nga aplikacioni TebMobile përfitoni internet falas. Banka TEB Sh.A. dhe Vala Telekomi i Kosoves kanë nënshkruar zyrtarisht marrëveshje për shërbime të kombinuara për klientët e tyre. Sipas marrëveshjes së arritur të gjithë përdoruesi e aplikacionit, TebMobile me rastin e mbushjeve Top-up të telefonave të …

May 18, 2016
më shumë...

Zona e Anëtarëve

Kursi Valutor

EUR1 €
USD1.36 $
GBP0.83 £
CHF1.23