Lajmet e përgjithshme Lajmet e anëtarëve

TEB pjesë e “Global Entrepreneurship week”

2016-11-14-teb-global-entrepreneurship-week

“Global Entrepreneurship week” (Java globale e ndërmarrësisë) e cila do të mbahet prej 14 deri më 21 nëntor do të sjell sërish në fokus ndërmarrësinë si zgjedhje të karrierës ku ndërmarrësit krijojnë vlera të reja dhe janë në process të krijimit të vendeve të reja të punës në shoqëri.

November 14, 2016
më shumë...

“Programi për Ndërmarrësi të femrave” i TEB SH.A merr çmim ndërkombëtar

ifc-gala-086

TEB SH.A ka fituar çmim ndërkombëtar nga Global Banikg Alliance for Women (GBA) – një konsorcium lider ndërkombëtar i institucioneve financiare dhe organizatave të tjera të interesuara për ndërtimin dhe zhvillimin e ndërmarrësisë së femrave në mbarë botën. Anëtaret e kësaj Aleance punojnë në rreth 135 vende për të ndërtuar programe gjithëpërfshirëse inovative, …

November 7, 2016
më shumë...