captcha
 

Adresa

Rr. Lidhja e Pejes, Zona Industriale 10 000,
Prishtinë

Telefon:
+381 38 246 171

Faks:
+381 38 246 172

E-mail:
contact@bankassoc-kos.com

Informata Kontaktuese

Petrit Balija

Drejtor Ekzekutiv
e-mail: petritbalija@bankassoc-kos.com

Kreshnik Kosumi

Zyrtar i lartë për Operacione
e-mail: kreshnikkosumi@bankassoc-kos.com

Miranda Rugovaj

Zyrtare​ e ​Komunikim​it​
e-mail: mirandarugova@bankassoc-kos.com

Mevlyde Paçarada

Logjistikë ​dhe Mirëmbajtje​
e-mail: mevlydepacarada@bankassoc-kos.com

Blina Zhubi

Asistente Administrative në Praktikë​
e-mail: blinazhubi@bankassoc-kos.com​