Web_baner_jpg_alb

Panairi Financiar 2014

Shoqata e Bankave të Kosovës organizon Panairin Financiar 2014. Panairi do të mbahet më 23 dhe 24 shtator 2014, në Hotelin Swiss Diamond në Prishtinë.

Panairi Financiar është ndër ngjarjet më të rëndësishme vjetore të sektorit financiar e cila organizohet nga Shoqata e Bankave të Kosovës me qëllim të ekspozimit të produkteve dhe shërbimeve të ndryshme dhe organizimit të konferencave dhe punëtorive me tema prioritare për ekonominë e vendit dhe sektorin financiar në veçanti.

Tashmë një ngjarje e rregullt, Panairi mbledh komunitetin e biznesit – institucione financiare banka dhe jo-banka, ofruesit e shërbimeve dhe organizatat ndërkombëtare në një vend.

Agjenda e Panairit Financiar 2014 mund të shkarkohet këtu.

Panairi Financiar 2014 ofron mundësinë e ekspozimit dhe sponsorimit të kompanive dhe organizatave të ndryshme.

Për më shumë informata rreth ekspozimit mund t’i referoheni dokumentit në këtë link.

Për më shumë informata rreth sponsorimit mund t’i referoheni dokumentit në këtë link.

Panairi Financiar 2014 në media: 

1. Ekonomia me Erëzen -Klan Kosova:  emisioni mund të shikohet këtu.

2. Emisioni i mengjesit në RTK, emisioni mund të shikohet këtu. 

3. Emisioni Bon-Bon në RTV 21,emisioni mund të shikohet këtu. 

4. Fituesit e lojës shpërblyese të Panairit Financiar 2014, emisioni Koha për Financa -KTV.

 

Sponsorët e Panairit Financiar 2014 janë:

 

Sponsor Gjeneral 

Logo Banka Ekonomike Logo BKT  Logo BpB  Logo Is Bank Logo NLB Prishtina Logo ProCredit Bank   Logo Raiffeisen Bank  Logo TEB

Sponsor i Argjendë

 

cffund          ria vllesa co       ipko

 

Sponsor medial

telegrafi logo       

 

 

Foto Galeria