Panairi Financiar 2015

Shoqata e Bankave të Kosovës organizon Panairin Financiar 2015. Panairi Financiar 2015 do të mbahet prej datës 29 deri më 30 shtator në Pallatin e Rinisë ku institucionet financiare dhe kompanitë e ndryshme do të ekspozojnë produktet dhe shërbimet e tyre. Ndërsa konferenca do të mbahet në ditën e dytë të panairit më 30 shtator në Swiss Diamond Hotel.

Ky panair mbledh në një vend ekonomistët, bankierët, politik-bërësit, dhe palët tjera të interesuara dhe të ndërlidhura me sektorin financiar.

Agjenda e Panairit Financiar mund të shkarkohet këtu.

Panairi Financiar 2015 ofron mundësinë për ekspozim dhe sponsorim të këtij eventi. Për më shumë informata rreth niveleve të sponsorimit dhe mundësive për ekspozim, shkarko dokumentin në vijim:

Mundësi për Sponsorim,

Mundësi për Ekspozim

Sponsorët e Panairit Financiar 2015 janë:

  • Sponsor Gjeneral

Logo Banka Ekonomikebkt bpbank isbank Logo NLB Prishtina  Logo ProCredit Bank   Logo Raiffeisen Bank   Logo TEB

  • Sponsor medial

telegrafi logo