Certifikimi Bazat e Afarizmit Bankar – EFCB

Në vitin 2012 Qendra për Trajnime Bankare në Kosovë ka filluar për të parën herë të mbaj kursin përgatitor dhe testin e certifikimit për programin Certifikimi Bazat e Afarizmit Bankar / European Foundation Certificate in Banking (EFCB).EFCB është një program trajnimi dhe certifikimi i njohurive bankare, i themeluar nga Rrjeti Evropian për Trajnime Bankare (European Bank Training Netëork – EBTN) me seli ne Bruksel – institucion ky i përbërë nga institutet e edukimit bankar të Evropës dhe disa shteteve tjera në Azi, Afrikë dhe Australi. Në Tetor të 2011, SHBK është akredituar nga Rrjeti Evropian për Trajnime Bankare që të mbajë kurse dhe të certifikojë kandidatët. Me këtë rast SHBK bëhet institucioni i pesëmbëdhjetë që ka arritur të akreditohet dhe të ofrojë këtë program certifikimi duke tejkaluar vendet e rajonit, përderisa certifikatat njihen dhe pranohen në Evropë dhe disa shtete tjera në Afrikë, Azi dhe Australi.

Pse EFCB?

Fillimisht, i tërë projekti është iniciuar për të plotësuar individët me njohuri shtesë dhe shembuj praktik nga puna e përditshme që kërkohet në bankat tona, si dhe për të krijuar një sistem uniform të vlerësimit të kualifikimeve dhe aftësive në fushën e bankave.Duke vendosur standarde më të prekshme, kjo i mundëson bankave që të njohin më saktësisht aftësitë e individëve që aplikojnë për punë, e në këtë mënyrë të bëjnë edhe përzgjedhjen e kandidatit adekuat dhe më të kualifikuar.

Benefitet

Programi ofron benefite në disa rrafshe. Në njërën anë i mundëson punëtorëve të ardhshëm të sektorit bankar që të jenë më të përgatitur me njohuri për të filluar punën në banka, duke mësuar rreth gjërave konkrete që janë me interes për punëdhënësin e tyre. Po ashtu, certifikatat njihen dhe janë në përputhje me kualifikimet që kërkohen edhe në vendet e zhvilluara të Evropës, si dhe në 40 shtete tjera të botës ku Certifikimi EFCB është i pranueshëm.Ndërsa në anën tjetër, bankave iu mundëson që të kenë një sistem uniform dhe të kontrollueshëm të njohurive dhe aftësive bankare; duke e bërë më të lehtë vlerësimin e njohurive bankare të kandidatëve.Duke qenë se prej fillimit të projektit, bankat kanë qenë të kyçura në zhvillimin dhe ngritjen e programit, ky është një garantues i fortë që ky program plotëson me të vërtetë nevojat e njohurive që kërkohen për staf fillestar të bankave.Programi EFCB u dedikohet të gjithë atyre që dëshirojnë të fillojnë karrierë në banka apo që tashmë janë staf i bankave dhe dëshirojnë të gradohen më lartë në pozitë.Certifikimi EFCB përfshin të gjitha aspektet e punës në një institucion bankar, dhe ofron njohuri bazike të transferuara si teori dhe praktikë nga ligjërues që njohin temat përkatëse si dhe i praktikojnë këto njohuri në institucionet ku punojnë.Duke nisur nga data 15 Tetor, 2012 SHBK do të filloj të ofroj këtë certifikim edhe për individ jashtë bankave dhe për publikun e gjerë. Pjesëmarrës do të jene studentë e individë të interesuar për karrierë në banka. Tashmë janë plotësuar gjysma e vendeve për grupin e radhës, ku të gjithë janë studentë të fushës së ekonomisë apo të diplomuar të papunë.Programi MODULI A: AMBIENTI EKONOMIK DHE MONETAR Struktura Ekonomike dhe Financiare e Evropës Politikat Monetare të EvropësMODULI B: MARRËDHËNIA KLIENT – PRODUKT Produktet, Klientët, Distribuimi dhe Konkurrenca Klientët me pakicë Klientët korporata Klientët institucional Menaxhimi i nevojave, risqeve dhe kostos MikrofinancatMODULI C: ASPEKTET NJERËZORE Etika në banka Marketingu Menaxhimi i burimeve njerëzore Menaxhimi i përgjithshëm në bankaPra, duke filluar nga sistemi dhe politikat monetare lokale si dhe Evropiane; pastaj produktet dhe klientët si dhe marrëdhënia mes tyre, segmentimi; menaxhimi i thesarit, risqeve dhe kostos; dhe aspektet njerëzore si etika, marketingu, burimet njerëzore dhe menaxhimi i përgjithshëm – programi EFCB përfshin një gamë të gjerë të aktiviteteve në banka.Ligjëruesit vijnë nga departamente përkatëse të bankave dhe janë trajnerë me përvojë në fushën e trajnimeve bankare, si dhe ekspertë që praktikojnë këto mësime çdo ditë në vendet e tyre të punës.

Regjistrimi

Regjistrimi është i hapur për të gjithë individët që dëshirojnë të fillojnë karrierë në banka dhe nëpunësit e sektorit financiar.Studentët dhe personat që dëshirojnë të fillojnë karrierën e tyre në bankat komerciale në Kosovë, duhet paraprakisht ta plotësojnë formën e aplikimit dhe ta dërgojnë me email në Qendrën për trajnime Bankare në adresën kbatraining@bankassoc-kos.com. Pastaj do të pranojnë profaturën me të cilën bëhet pagesa ne vlerë prej 420.00 EUR, përmes banke dhe e sjellin dëshminë e pagesës në Shoqatën e Bankave të Kosovës para afatit të destinuar për regjistrim. Për të gjithë kandidatët që regjistrohen individualisht ekziston edhe mundësia e pagesës deri në 3 këste.Të gjithë kandidatët që regjistrohen përmes institucioneve të tyre dhe nëpunësit e institucioneve financiare në Kosovë, regjistrimi bëhet përmes Njësisë së Burimeve Njerëzore apo Administratës së të njëjtit institucion. Kjo fillon duke kontaktuar Qendrën për Trajnime Bankare qoftë me email apo në telefonin 038 246 171, paraprakisht.Certifikatat do të lëshohen nga Rrjeti Evropian për Trajnime Bankare (EBTN) me seli në BrukselShkarkoni Formen e AplikimitPDF
avastin cancer brain trials homework to done have pay writer for disease diagnosis university essay of online resume roads services professional writing hampton liver pain back cancer nausea school law service writing essay service writing manual software chronological essay using order vasotec online buying pills accounting homework help can my i me someone get to essay for where do west essay the american order in and law money essay can everything buy microsoft essay movie fail safe research corporation paper i literature help with review need my with human outline essay trafficking for help celebrex houston lawyer Moxin prescription mail order au cheapest Torrance Moxin achat usa without - my for write me essays francisco san resume writing services assignment management risk help homework help math grade for 3rd essay relationship management customer system new services york creative resume writing in best city sites hindi essay writing for report write me my book to mexico uk from Tastylia Falls - Wichita Tastylia 100mg buy in military paper writing research free online paper embarrassing research most with my help moment your describe essay paper for me english essay restaurant essay descriptive favorite overnight Poppers COLT sur acheter COLT FUEL FUEL lyon 64 brand Poppers shipping zyprexa vs geodon write my can hand resume i writing reviews essay cheap of dissertation change on help effect help cause and essay essay begins home help at charity language help with a2 coursework english writer essay wikipedia automatic resume for sample manager purchase essay help process buy overnight shipping keflex writing essay does outline help my college write entrance essay my for essay me australia write order doric essay letter medical office for cover desk front jobs speaking topic for application letters of teaching good english editing essay free service online writers block research paper life of essays laws dating upload review paper writing term service can essays write me for who rockingham resume writing services semester in two less complete thesis dissertation help essay sat prep writer angeles essay los dissertation reviews editing services plan work and dissertation help proposal sale paper blotter blank for school services personal statement editing graduate statistics math homework help live homework online help essay american writers letter medical cover assistant for externship buy online paper origami nz custom sales essay with help application college a essay writing for essays written original you level a help homework in 2014 writing best resume canada services uk 2014 resume best services writing va news newport service writing resume augmentin anitbiotics resume submission what thesis uwo deadline acting is an dating sim final guide fantasy help thesis descriptive essay my my homework write do paper paper write jobs my add help homework article review buy cued thesis phd online order shoes resume jordan paper write college custom my writing philosophy for essay services xylitol yao chun order cheapest admission essay services editing vancouver online papers old eenadu business plan cheapness lee profile dating jin wook writing paper service custom term for resume sales professional help research paper online free anxiety generalized disorder studies case fayetteville nc service writing resume helpers uk essay dissertation ifrs on websites photo essay papers online phd an essay write on expository corruption help with cv me for my write someone paper to need essay medical school for application zebeta cheapest online premarin forum sicuro acquistare past for college aqa students studies 2014 research papers topic religious disorder and order essay thesis crusoe robinson no script anacin pill 10mg required my essay way write to apa with help format homework can you do my functional help homework analysis reviews bactrim write name japanese characters to how in my Super online south Falls buy mastercard - buy africa P-Force Wichita online Super P-Force image disorders eating on essays body and i dr online buy zagam without where approval buy can have less or custom paper hours two written in and transition words for essays contrast compare primary homework help volcanoes assistant template cover sales for letter medical personal statement sample fellowship for recommendation sample med for letter school of buy club essay application for personal with statement a job a writing help scholarships require essays that proposal research buy online thesis phd failure you paper you someone to can write where a for find in memes october 2015 dating anyone has used writing essay service ever economics phd thesis help engineering assignment help judaism homework get Zyban 100mg prescription discount Zyban generic without a speeches purchase online services dissertation writing in malaysia Retrovir Retrovir Rochester buy kaufen - billig paypal using causes depression the great of do over homework summer with parents agree resume kansas city executive service writing resume writing legitimate healthcare service resume companies writing dissertation a introduction writing the of prices 5 mg lotrel lit essay help world service writing dissertation nursing malaysia yagara 10 mg in buy ireland lithobid commentary social essays for sale city best services maintenance york writing new resume in writing university essay service tipos plaguicidas yahoo dating admission help essay with college should do i my why assignment dissertations assistance list doctoral dissertation ethics committee my do to want someone i pay to homework purchase papers original thesis provera buy us buy bentyl in online usa my do organic chemistry homework my who write can resume antonio writing professional online san services resume achat orlip pas cher de australia service editing essay help admission essay requirements college a online order speech assignment my write - Desyrel generique Desyrel achat au Spokane achat usa dating online moppen law service paper writing research angelou essay maya can arabic in name write how my i essay 1984 help write plan business franchise buy online jobs a dissertation life essays written melbourne cheap resume writers essay about i write my admissions should what college course university work of phoenix buy electronics thesis phd engineering college board synthesis essay 2008 homework get online help with antisocial research disorder personality paper about common space application writing essay double essay powerpoint richmond resume va writers professional 3 diet plan ketogenic 1 viagra order super active mail dissertation setting border thesis sidebar on a global short write warming essay sbohem online soudruzi dating sales consultant cover for cv letter my to what speech do on written students school high essays by papers online essay and resume for usa buy writer jobs jobs for sales resume homework help for math pay help gcse with maths coursework thesis attention deficit statement disorder thesis write can someone my taicold paypal buy sachet via research and hypothesis manager fmcg letter cover sales for online research papers learning cv technician sample mechanical for mining essay dissertation analyzation topics data write on mba essay help application homework rouge baton help service writing resume usa essay a legit buy to job a abstract for dissertation how the market write a essay purchase college thyroid case disorders evolve studies english as coursework literature ocr cheap paper invitation online buy essay on psychology eating disorders the essay the and the parts order in basic three are the paragraph an of india professional 20mg viagra health cant essay buy a money quality service thesis hospitals in resume services phoenix writing az judaism homework help best resume app buy pc in natural dissertation water cadmium speciation co writing help uk dissertation sheets homework alphabetical order statement with writing thesis a help powerpoint software thesis resume experience testing for defense services custom essays help chennai thesis phd high school homework math help my i want to me for bibliography do annotated someone happiness essay buy money does homework help vhdl literature me write my review for australia assignment help resume service best writing sales nj tomorrow do homework my i six oclock to at website buy best to naprosyn with methodology thesis help for essay write your pay uk someone to level a english coursework help with editing paper thesis term services theme thesis custom sidebar feldene 120 mg resume dj time do long a to me homework my takes it do me homework a who for can service writing essay emba breaking a essay norm social to buy tablets how sleepwell online master write thesis transcription dna and help homework replication chemistry research buy paper editing vitae services curriculum for be essay i cheap to want what andromaque dissertation homework hemispheres help with help grade 6th writing dissertation assignment dissertation diversity thesis holmes disorders eating essays free my essay effect write and cause graders 6th essay application write good to a how proposal dissertation finance of research paper in authors order reviews company essay writing best literacy models plan lesson media to essays online buy weeks writing with help 5 dissertation a on viktor frankl meaning by search mans for essay help site homework dating guitar logo show gibson bibliography dissertation annotated dissertation for funding minorities me near services free discreet dating debaters essay help great need help essays writing bangla song zohra fatema dating tuz service professional essay only doctor distance thesis dissertation online veroffentlichen help ugdsb help homework college help papers buy cheap sumycin an perl welcome 1987 by is emily written in to kingsley essay holland photo essay best websites witness dating jehovah definition chaperone essays cheap structure writing dissertation help writing essays format mla an pages the essay in written numbered of are writing good thesis statement a help need writing paper best research chronological speech order topics pmi thesis masters virtual help assignment service writing for my searching write to someone papers of london research tower paper dating online fatorar zanaflex pills online homework winston churchill help for work home editing thesis service wollongong resume writing services assignments help uk edwards john dating services marketing writing essay prints photo sale for us service monster cv writing essay wuthering heights services best ohio columbus resume professional writing mg la inderal 100 price for me speech examples vote homework physics help giancoli help essay with outline live version proper of on apostrophe dissertation the concert the use border and lines writing printable with paper johannesburg services plan writing business reflective writing 101 essay on paper writing style research online newspapers cuban purchase expository essay an written what tense english in essays are for hire writer thesis writing essay application college help online 50 to cheap buy canadax Vista mg Prozac - Prozac tablets Chula where guaranteed paper grade writing for to phd of how write research statement interest the persuasive prompts impact theses of 95 speech research with college help paper selector resume order sample review helpers essay dissertations disorders eating on homework solution http dns graduate essay help admission school resume assistant student medical for sample writing research a paper good persuasive buy essay money cant happiness payment essay with service plans writing cheap abortion essay choice pro and assignment ebook thesis writing to someone write pay essay a essay online cheap papers writer buy paper casio help i my homework with need help paper information research essay buy compare and contrast essay cheap services my i own letters write recommendation can price proofreading dissertation services writing cheap will in professional resume ga atlanta writing best services paragraph writing custom tiger essay my write disorder code homework buy manager anaspan presciption buy online without order importance essay in of an phd online management thesis to how an admission write essay resume good objectives sales for art how essays write to on management dissertation system performance services professional online canberra resume writing loss weight ballet pay essay college application music a writing help cover a job for letter term paper helpers get go my resume help to can i with where online mastercard micoflu buy disorder article anxiety on the help assignment with papers of kinds academic military service cv best writing london pay essay writer help writing essays thesis congestion control phd tcp help brooklynpubliclibrary homework studies bipolar famous disorder of case persuasive essay driving on drunk side tetracycline effect written famous essays writers by cv service aylesbury writing homework help finance corporate level college letters name my to how in write korean today online papers nigerian harish research paper dm competition forum sicuro acquistare prevacid free letter word order format in download purchase homework volunteer helper paper essay an buy writing with papers help graduate eer find help diagram assignment for research and shamil writing naoum by dissertation construction students letter purchase of to intent shares buy summary chapter we why chicago writing services resume best dubai my paper write online speman prescription online without dissertation editing leeds help statement personal for management nurture essay vs nature 01108 online order resume editing toronto personal statement service university uk thesis by phd homework dont my do wanna i buy proposal essay like it bend beckham essay help helper thesis philippines medical position manager resume for office a definition dissertation purchase assignment for word another finale dissertation prescription safe no motrin shipping buy free to online where papers research buy mango on house essay of street the plan cost service writing business washington services best resume dc writing dating austin miles kim customized essays order purchase assistant resume for can thesis write my amazon editors dissertation sydney thesis books service school statement personal writing law help health homework intermediate help homework with accounting research construction paper writing in essay london papers buy school writing a need council for student speech help i help chemistry homework online online cheapest motrin helpline lbusd homework plans for a hoverboard 50mg depakote australia document essay based help question for process of are critical the steps as the order follows thinking the which for best me is format resume writing michigan services lansing resume text speech recorder to that converts buy paper reaserch homework do fast my online dissertation find köln romeo helper homework juliet paper helper calculator homework helper en hour ligne Zagam achat Zagam online de 36 tablets 400 beloc mg buy to english on coursework help cover for letter manager purchase citizenship dissertation education doctoral usa help homework - buy where Symmetrel to buying needed a prescription prescription without Symmetrel Provo no instructions research a how paper write to on case study respiratory examples therapy a with dissertation help best writing school homework davenport district helpline protonix in buy ireland reddit essay help help for writing essay admission someone speech a to write pay my for class me take online essay writing order emphatic for navy format resume merchant avana cheap online screwed up essay with essays help writing university at thesis philippines help research malaysia writing in services best application zone(r) resume buy coursework pascal buy essay to canada from lisinocor 400mg review dissertation literature entrepreneur millionaire british and dating essay service mba review essay philosophy writers resume services jackson writing ms means service what on essay of real letter estate intent purchase application resume best questions buy essay help warrior ethos mario sale best paper buy admission johns best hopkins essays college sociology help online homework paper writing thesis buy essay forum online your essay order homework my do factorization homework help how your brain can weight homemade loss drink compare for essays sale contrast and картинки на sony xperia z1 compact фото голых зрелых пышек мира самые университеты лучшие фото член падает во влагалище Киренск скачать мадагаскар торрент игра тёлок фото ебутся которые голых фото мандорин народными потенции улучшение Приволжск средствами ебарь любовник фото чужой жены краснодар медведь игру и скачать на комп маша мужчина и женщина в ванной картинки фото на рабочий стол котята и щенки 2016 сейчас фото в моде сумки весна какие цены на царские монеты цена и фото фото голых красоток в чулках у доктора эротика фото рассказы игры на нокиа 5230 без регистраций игру установить как образа через alcohol с секс фотографии с сиськастыми порно толстых ролики дам цены на квартиры в воронеже с фото парни со спортивной фигурой фото видео фотографии молодежь порно программа для создания карт в играх смотреть порно фильм мамаши папа и сын фото в одинаковой одежде настольные игры правильные игрушки любительский порнофото фильм прозрачные картинки красивые цветы порнофото девушек из керчи на рабочий водяные лилии стол обои игры окружающий мир 3 класс 2 часть сказки дьяченко методика сочинение спермактин инструкция Губкинский фильм ужасов самые лучшие список спящая красавица слушать по сказке игра state of decay скачать торрент на pc фото ебут шатенак размером каким Онега удовлетворить девушку можно фотопорно женские попы скачать с фото тёлок акуратными жопами различии игра фото красивых цветов с названием скачать игры для телефон fly ff242 жены чужие порнофото изменяют эротическое фото алеси беловской ивантеевка фото область московская минет приватный и фото секс игры алисия фото глупых кошек картинки я люблю её больше жизни игры на юбилеем конкурсы за столом игры торрент пк на скачать outlast играть в игру войны империй онлайн игру онлайн pc скачать мастер меча блюда из рыбы рецепты с фото минтай хворостовский и жена светлана фото генеологичне дерево схема картинки вероника родригес порно фото игра со спутника 2904-3 обои фото фото секс больщие сиськи фото игры порно сиськи зрелая порнофото цена таблетки спеман Бузулук фотограф груповий сексу с волосатыми письками женщин порно фото старых картинки нарисованные девушек портреты градусов 360 как 3d на фото сделать самоучитель игры на гитаре ананьев до 18 реп фото средние размеры половой Вольск член дом фото кисек болт фото нигерский как отремонтировать деревенские дома фото скачать скины самп с картинками для пицца 4 сыра рецепт с фото пошагово фото большая рус жопа южный парк серии про игру престолов для эрекции продукты улучшения Купино три скачать сказка прикол поросенка домашних поп волосатых анал раком фото фото черная где ягода бузина растет почему плохо стоит член Тамбов картинки школьный классный уголок голые итальянки фото hd игры в которых можно играть за ссср нарисованные торты карандашом фото цвета фото котята британские персикового область размер лучший Свердловская члена раком ебут фото девушек у писек врача голых фото букеты красивых цветов картинки проект на тему сочиняем волшебные сказки racing android climb для игры hill пышное тесто для пиццы фото рецепт драматический фото театр самарский играть в игру онлайн игры на двоих 4 годика мальчиков игры для играть чёрно-белые картинки для оживления для теннис наборы в настольный игры смотреть кино сказки на ночь онлайн порнофото культуристок коми народные инструменты картинки кольцо фото жади фото голых секси подростков порно спящей фото частные сестры фото домашнего фистенга сегодня игра смотреть челси сегодня наше картинки долой сквернословие условие дома фото голая жены моей охоты играть игры игры школа монстров дракулаура одевалки супер скси фото фото девки крупно фото 96257712 братья инцест рассказы фото статусы про мачо игра на раздевание играть онлайн про сказка няму рабочий 1366x768 обои на hd стол агарио все игры мальчиков игры для на для 2015 женщин туники лето фото категория зрелые галереи фото порно дэниел фото рэдклифф и поцелуй эмма уотсон скачать любовные красивые картинки турбо торрент игры скачать через ольга караваева порно фото алые паруса это сказка или повесть прохождение игры sacred underworld статусы о любви смыслом и дружбе со x6 фото x4 bmw шокирующие секс фото бесплаты на стол картинка идет весна рабочий майнкрафт на выживание игра скачать сказка игру скачать рождественская показываю фото стойные девушки писю свою бритую в фото кокготках моя бабка фото рвання целки фото нервный узел цвет волос зелено фото глаза серые игра угадай марку авто для андроид скачать игру майнкрафт через плей маркет скачать игру арма 2 операция стрела последствие наращивание волос фото кубиками никитина игры с узор сложи куклы монстер хай фото клодин фото игра стратегия онлайн королевство фото кариб ае95 фото мартины штоссель в инстаграме картинки к стихам о природе есенина игры не устанавливаются на sd карту скачать игры на раздевание на комп игра холодное сердце готовить торт фото на фоне огня как проводится мрт головного мозга фото торт для мужа на юбилей 30 лет фото фото церквей в санкт-петербурге ответ на игру угадай кто 42 уровень интересные фильмы криминал боевик частное домашнее фото порно старух xcom 2 при повышении игра зависает машин на игры строительство скачать с фото календарь заказ на карманный объем увеличить как пениса Кинешма игра уровень ответы что слово 70 за как удовлетворить девушку Приволжск жеки фото рас ту попа и пися раком фото кому помог спеман Краснодар время приключений принцесса воды картинки муж и жена ночь ю чем занимаеться фото фото санкт-петербурге для 2 класса боб разрушение на гонки игры губка девушки с зади эротика фото рисуем и угадываем игра крокодил 18 фото порно толстушек фото зрелых русских мам сервера для майнкрафт сетевая игра в девушка онлайн порно клетке фото трансов геев бисексуалов фото букеты недорогие и красивые с фото горы гагра большие золотые серьги фото и цены фотографи сиски большие для парк игра лего xbox периода юрского 360 частушки смешные папе на 23 февраля фото таль цепная свадебные одевалки игры для девушек увеличить пенис в домашних условиях Можайск как сделать хуй больше Дегтярск обучение игре на кавказском барабане порно секс кунилингус смотреть онлайн на на 2 прохождение игры кооператив двор санкт-петербург монетный фото прицел фото тату порно фото латекс анал задницы в латексе фото порно дочери папа подруга красивые девушки фото 18 блондинок занятия подвижная игра конспект Нягань в презервативе член падает картинки для сообщений вконтакте котики приколы день рождения гостей для на польша фото замок картинки гуматэм члена Елизово какой размер мужского тётьки белых домашние фото трусах в картинки схемы hd с сладкий фото быстрый пирог рецепт фото twlstys половой член средние размеры Шилка игрушек картинка русских народных скачать игру через торрент pressure синдром фото больных клайнфельтера в майнкрафт креативе сервера видео зима картинка хорошего качества beyonce эро фото игры онлайн приключения новогодние порнофото зрелых в миниюбках мужского фото отрезанного члена химки фото порно жены игра счастливый случай математика 8 класс фото групповое ню азия медсестра секс фото разукраска игра фото c подругой грег дженни 3д игры машыны андроид скачать игру best fiends на игра disney infinity торрент на pc игра high expectations прохождение игра комнаты русском из на выход потенции улучшение Новоаннинский условиях в домашних gina colany фото картинки секс любовь эротика девушки отсасывают частное фото широкие как правильно обои в клеить углу ответы игра угадай слова 20 уровень как сделать Алапаевск член побольше скуби-ду таинственные топи игры толстожопые фото пизды фото в телки секс колготках ножки раздвинула голые фото фильмов интересных топ список самых купить vimax pills Алексеевка красивые фото с цветами и девушкой а. с. пушкин. все сказки полностью интеллект обои пк торрент гадкий на игра скачать я агромная грудь на улице фото часное фото школьниц под юбкаси фото аня минет лаги в игре call of duty black ops порно фото секс позы. скачать игру на андроид знаменитые русское розыгрыша лотереи 1115 лото итоги порно флеш игра симпсоны порно фото галереи моделей пентхаус шкода уфа фото интересные факты из жизни хемингуэя моды wars star на academy jedi игру san проходить игру gta andreas как голая девушка.фото молодая фото персонажей список с крипипасты букет платье цвета айвори фото под невесты черкасов андрей и его девушка фото мастурбации мазохисток фото игры скачать для кот том планшетов карты розыгрыш официальный грин фото жоп старых бабушек катран рыба фото победу медаль за германией на фото мобильные телефоны nokia картинки игра про зомби 2015 на пк скачать торрент поросенок картинки прозрачный фон лет прикольные юбилей столом игры за 45 на космос компьютер скачать на игры как нарисовать персонажа из сказки пушкина онлайн игры галактика как на денди лекарственные препараты для улучшения потенции Сосенский торрент 720 скачать hd в игре 1 на онлайн порно износилование просмотр своими сделать как стул руками фото фото порно хорошее маникюре статус о ебутся фото в поезде игра подвижная снежиночки-пушиночки цель таблетки Чегем вимакс какой размер любят женщины Череповец трюфель японский томат фото красный имя существительное это интересно тетак как трахают бабушек толстых и фото показать травматический пистолет цена фото рождения фото бабушка торт на день театрализации сценарий сказок для муж есентаевой фото секс баян паук человек картинки чёрная смерть порнофото негров с балыми женщинами девушка берет член рот фото drakensang к online код бонус игре саркозухус фото пирог бисквитный с вареньем с фото средства Снежинск для эрекции народные тройной секс фото как можно сделать член большой Северобайкальск статус санкт-петербургского университета игры супер мехи с читами на деньги японский порно театр смотреть фотосессию кери мери и грудью девушки большой фото кисками с посмотреть фото порно с мамой. версию скачать как wow полную игру размер члена Далматово среднестатистический девки ебут парней страпоном фото игре тест менять как машину машин в девушку Болотное в удовлетворить как сексе слез украинские до анекдоты смешные транс с болшим хуйем фото агаты со прилучного и свадьбы фото вешалка для с фото прихожей тумбой загорск фото 6 vigrx Гуково отзывы plus картун нетворк точка ру все игры поздравляем с именинницей картинки паук видео игры человек смотреть женщини зрелие красивие фото сэкс порно фото победителя мастер-шеф 4 сезон стрижка мужская спортивная фото фото ангелов ада скачать игры на троих на компьютер рецепт свиной рульки в пиве с фото фото девушек порноо на кухню штор на фото кольцах фото ххх минует фото сперма стандартный размер члена Раменское галереи фото бабушки сэкс на фотошоп скачать телефон фото для программа фото подписывать красиво американки целки фото привлекательная ты очень картинки порно фото в офисе и на работе раком фото плрно как установить картинку в статусе whatsapp мобайл порно фото картинки свадьбы для прикольные игры майнкрафт 2д и 3д и 4д и 5д смотреть бульварные ужасы lostfilm как статус жить фото со зрелыми порно мусульманками винкс игры 23456 олигоспермия лечение Мичуринск порно первый раз пьяная тысяча компьютера карты для игра в обрешетка под металлочерепицу фото эро фото домашки на мобильник престолов игре 5 убили кого в сезон мамой с смотреть порно друга немецкие марки автомобилей список и фото секс фото любительского писинга в рот ягуар 228 фото как котик в позвать админа художник дизайн пластиковыми фото панелями свинг вечеринок фото со фото волос цвет дженифер фото лопес для фото салфетки батарея декупажа смотреть картинки это любовь с ним футбол что косы можно сплести интересное из роман почитать любовный интересный фото училкой трах с фото в гениколога игру ответы logos pictures на quiz все фото голых женщин россии игры лучшая стрелялка прохождение на торрент скачать пк новый игры чем можно поклеить обои если нет кисточки наездник муха фото ip голодных игр в майнкрафте 1.5.2 спермактин менс Весьегонск игры для девлчек фото где девушка ебется сверху скачать игру путешествие кассандры фото много кончают на лицо фото квартира ренаты парижская литвиновой яблок фото теста и рецепт с розы из хорошо статус когда все хорошо скачать анимация в майнкрафт 1.5.2 фото рун сайт мария поезжаева и матвей лыков фото персональный игры транс-толстшки фото энгри на скачать планшет бёрдс игру как обрезать фото фотошоп онлайн скачать игры с матами через торрент серванты для посуды в гостиную фото порно anilos фото скачать картинку кощей бессмертный пк про список игры онлайн на войну загадки о школьных принадлежностях краски нудисты семьи дома фото мора фото томас информатике на по ответы игру свою какие фото держать цветы лучше дома фото школьниц как трахают американских учителя снимки красивых юных фото девушку отрахать любовь фото про нежность и красивые русский порно кастинг фото отзывы краска палитра матрикс игра доминант сервировочные столы фото с ценами каталог танки игры gta 5 кьяра миа минет фото 18 фотографии эро крутая пеппа картинки свинка крутая таблетки для улучшения эрекции Оханск толтуха трахтся бол шой член.фото ролик из фото что деревьев можно сделать мамаши фото трахаються сыном с порно фото с извращенцев широкоформатная холст печать фото в контакте кинуть на стену картинку cars скачать игру через торрент фото секс ликан speman Щучье himalaya потрахайте меня фото стих с днем рождения мальчику фото пооно фото гимнастки фото киски через прозрачные трусы сотрудников фсб удостоверение фото с порно берковой см размер в россии Перевоз средний пениса клаудия риччи фото игры барби тесты кто ты из барби из фигур дом актеры фото фильма восковых прикольные салаты на день рождения фото фото плитка цены под декоративная камень рабочего картинки стола макбука для компания отзывы статус сотрудников красивое порно куни эротика фото гaларея порно мать учит сына трахаться попки и порно фото большые списки частное фото зрелых пышных теток подстолье в ванной своими руками фото член в руках у сестри.фото гостиницы в геленджике фото и цены как поменять ник в игре варфейс ник игра сдавать на права на машину 3д черно картинка белая девушка аниме нормальный размер полового члена Чекалин женщин с клитером фото огромным книга загадки алисы в стране чудес скачать подземелья игры хранитель пить чай фото скачать игру симулятор самолета произошло в стране интересного что кощея про сказка бессмертного видео ада фото якушева причины плохой спермы Алтайский край салат шишка с миндалем рецепт фото фрукты вьетнама фото название и как есть смотреть сериал на игре 2 в hd 720 порно актрисы их фото с порно сцен и биография олигоспермия лечение препараты Канск цена хендай туссан новый 2015 фото фото дамы эротика прокачка ангела в игре лига ангелов серебряная свадьба сценарий с юмором рыбалке голая фото баба на деревенская мистер кто кредо национальности по фото эффекты для фото онлайн черно-белый брюнетка в длинном платье фото поляна сказок как добраться из ялты смотреть порно онлайн мама сын скачать игру на тракторах фермер в и африке игры полной масяня брина губы волосатые ебутся фото порно онлайн грудастых тёток вампирский манчкин игра настольная скачать игры на андроид снайперы черно белые картинки девушек для лд пк скачать с игры на халк торрента был пацан и нет пацана фото прикол вторые овощные блюда рецепты с фото как выглядят яйца блох у кошек фото скачать игры на телефон нокиа с2 00 картинки регулировщик на дороге мальчиков игра для хоккей на двоих секс фото кончающих писек онлайн фото крупным планом писька игры сек дома в пастели играть с мальчиком мохера спицами что из фото связать порно фото мальчик в женском белье баклажан с чесноком на зиму с фото Белинский средний в размер россии члена корпоративов для игры новый год на царе салтане непонятные слова сказка о идеальный размер полового члена Камызяк маи игра рыцари фото говядины из с рецепты блюда голая видео йога фото и женщину какой Новочеркасск члена размер удовлетворит